ALARM CENTAR d.o.o za djelatnost privatne zaštite

Adresa tvrtke: Božidara Adžije 26, 10000 Zagreb
Matični broj tvrtke: 2536978
OIB: 34670049520
Transakcijski račun:
2402006-1100555299 Erste & Steiermärkische bank d.d.
2340009-1110468666 Privredna Banka Zagreb d.d.
Odgovorna osoba tvrtke: Tomislav Šimac

Web: http://www.alarmcentar.hr
E-mail:
info@alarmcentar.hr
alarmcentar@gmail.com

Tel.fax. +385-1-3646 095
Mob. +385-98-702 909
Capture

Izvadak iz registra Trgovačkog suda u Zagrebu

Povijest...

1998. registracija obrta pod nazivom Auto centar Šimac; obrt se u početku bavi zaštitom vozila i ugradnjom dodatne opreme
2005. obrt mijenja naziv u Alarm Centar i proširuje djelatnost na zaštitu objekata
2009. osniva se trgovačko društvo Alarm Centar d.o.o za poslove privatne zaštite Od osnutka do danas, dakle već punih 12 godina, bavimo se poslovima tehničke zaštite.

Zašto biste se trebali odlučiti za nas

Široka referentna lista

Do današnjega dana zaštitili smo nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava.

Iskustvo i znanje

Svojim širokim znanjem i 12-godišnjim iskustvom u stanju smo adekvatno zadovoljiti svaku vašu potrebu za profesionalnim i kvalitetnim rješenjima tehničke zaštite. Bilo da se radi o manjim privatnim objektima, srednjim poduzećima ili velikim halama i zgradama, u svakom ćemo vam trenutku vrlo rado dati kvalitetan savjet, za vaše potrebe predložiti najbolje rješenje i izraditi optimalnu ponudu.

Stalno ulažući u svoje znanje kroz razne stručne seminare (u nas i u inozemstvu), neprekidno prateći događanja i inovacije na polju tehničke zaštite, pridonosimo razini kvalitete naše ponude.

Jamstvo kvalitete

Dajemo vam jamstvo u trajanju od 24 mjeseca na sve proizvode i usluge, uz mogućnost proširenog jamstva do 4 godine. Vidi uvjete jamstva

Oprema koju vam nudimo ima ne samo međunarodno priznate certifikate nego je dobila i brojne svjetske nagrade i priznanja.

Alarmna oprema s kojom radimo – Paradox i DSC – kanadskog su podrijetla, dakle ne proizvode se u Kini i sličnim zemljama, nego nose oznaku Made in Canada!

Briga o klijentu i nakon prodaje

Nakon što vam prodamo i ugradimo vaš alarmni sustav, videonadzor ili drugo, mi vas ne prepuštamo samima sebi, nego nastavljamo voditi brigu o ispravnosti i sigurnosti vašeg sustava zaštite.

Redovitim servisiranjem i održavanjem te opcionalno i 24-satnim nadzorom vašeg sustava brinemo se da je on stalno u ispravnom stanju, jer vam jedino u svakom trenu ispravan sustav tehničke zaštite jamči punu sigurnost.

Također, ako niste sigurni oko rukovanja nekim uređajem pa npr. želite pogledati neku videosnimku sa svojeg videonadzornog sustava ili je želite pohraniti na CD/USB a ne znate kako, slobodno nas možete pozvati da mi to učinimo za vas.

Osim svega navedenoga, razlog više je i taj što dolazak na izvid objekta i izradu ponude ne naplaćujemo!

Ne čekajte više i ne gubite vrijeme nego nas nazovite odmah dok nije prekasno!