Video nadzor

Video Nadzor Alarm CentarVideonadzorni sustavi u posljednjih nekoliko godina postali su jedan od najtraženijih sustava tehničke zaštite. Napredak tehnologije, interneta i konstantno padanje cijena doveli su do popularizacije i šire primjene ove vrste zaštite. Danas krajnji kupci mogu dobiti kvalitetna i cijenom vrlo zanimljiva rješenja zaštite videonadzorom. Posebno je zanimljivo i sve više traženo povezivanje videonadzornog sustava putem interneta kako bi korisnik mogao s bilo kojeg mjesta nadzirati svoju imovinu, djelatnike, proizvodne procese i sl.
Ovdje želimo istaknuti kako postavljanju videonadzora mora prethoditi temeljito razrađen projekt koji će osigurati da sustav bude uspješan u svojoj funkciji. Naime, često se događa da se kamere loše pozicioniraju ili da nemaju odgovarajući objektiv pa snimke koje nastanu često budu neiskoristive, a time je novac koji ste uložili u opremu uzalud bačen.


Video nadzor možemo kategorizirati prema metodi komunikacije (prijenosa slike) te vrsti uređaja. Željeni u vrstu nadzora možete izabrati klikom na gumb:

Analogni HDcctv / IP IP Specijalne kamere Software Oprema