Video portafoni

2N-portafoni

logo 2N2N je vodeći europski proizvođač telekomunikacijske opreme usmjeren na mala i srednja poduzeća, rješenja za operatore uz dostupnost kupcima u više od 120 zemalja širom svijeta. Sa sjedištem u Pragu-Češka, 2N ima više od 200 zaposlenika u cijelom svijetu, kako bi se osigurali vrhunski rezultati na korist klijenata.
2N je optimalan izbor za mnoge korisnike jer pruža prilagođena rješenja. Ovo također potvrđuju rezultati izvoza - punih 80% proizvodnje izvozi se u više od 125 zemalja diljem svijeta. S ciljem stvaranja novih, još više uspješnih rješenja, 10% prihoda se reinvestira u vlastiti razvoj i proizvodnju.

IP videoportafoni

IP portafoni u odnosu na klasične analogne portafonske sustave pružaju daleko veće mogućnosti po pitanju fleksibilnosti. Kod klasičnih sustava prvenstveno je problem instalacija jer se za svaku jedinicu mora posebno dovoditi ožičenje, a u slučaju potrebe premještanja svaka promjena je prilično komplicirana. Kod IP sustava lako se može iskoristiti već postojeća mrežna infrastruktura. Također je jednostavno upravljanje postavkama sustava, usmjeravanje poziva se lako programira i mijenja po potrebi. Pozivi s vanjske jedinice se mogu prosljediti na IP telefone unutar mreže što smanjuje troškove opreme i pruža korisniku dodatne pogodnosti.


2N® Helios IP Vario
Visoko stilizirana IP portafonska jedinica

helios-ip-disp-en

2N Helios IP ® Vario je portafon koji savršeno kombinira state-of-the-art tehnologiju s jedinstvenim dizajnom. To je komunikacijski sustav koji podržava prijenos glasa i videa, a sve u IP okruženju putem SIP protokola.

Capture

2N Helios IP ® Vario je idealan proizvod za bilo koji zahtjev kada je riječ o portafonskoj komunikaciji. Može se koristiti u tvrtkama i kućanstvima, a zahvaljujući brojnim dodacima kao što su zaslon, čitač kartica, tipkovnica ili sustav prisutnosti, može zadovoljiti širok spektar kupaca. To je vrlo user-friendly uređaj za jednostavnu i laganu instalaciju, a može se podesitii putem web sučelja.
2N Helios IP ® Vario portafon je izrađen od visokokvalitetnog čelika, otporan na sve uvjete iz okoline što osigurava dugi vijek trajanja i stabilan izgled, čak i kad je instaliran na otvorenom. Helios IP Vario jednostavno oduševljava svojim izgledom sve posjetitelje - čak i prije nego što uđu.

Prednosti:
• Moderan i elegantnog izgleda
• Jedno-box rješenje
• Puno dupleks rješenje
• Video
• Udaljeno administriranje

Namjena za:

• Trgovine, mala i srednja poduzeća
• Velike multinacionalne korporacije
• Uredske zgrade
• Stambene komplekse
• Zračne luke
• Državne institucije
• Obrazovne objekte
• Bolnice

91371x1 (CK)

91371x0 (CK)

Broj korisnika – maksimalni broj korisnika

54

999

Broj vremenskih profila –Maksimalni broj vremenskih profila

3

20

Kodovi elektro zaključavanja – maksimalni broj globalnih i korisničkih kodova za el.zaključavanje

2 globalna

Bez korisničkih šifri

10 globalnih

Korisničke šifre dostupne

Telefonski mod – omogućava 2N Helios IP ® da se ponaša poput klasičnog telefona, biranje broja je omogućeno putem ugrađene tipkovnice

da

da

RTSP server – ugrađen RTSP server za audio i video streaming neovisno o pozivu

ne

da

SIP video – podržani video pozivi

da

da

Aktivacijski kodovi – podržani kodovi za aktivaciju i deaktivaciju korisnika i vremenskog profila

Ne

Da

Zamjenske funkcije – omogućavaju da se u slučaju nedostupnosti korisnika napravi preusmjerenjena drugoga

Ne

Da

TFTP client – automatsko podešavanje i nadogradnja firmvera putem TFTP servera

Ne

Da

Proširena kontrola zaklljučavanja – dodatne postavke za ugrađena i nadodana tipkala

Ne

Da

Korisničke melodije – omogućeno snimanje vlastite melodije umjesto standardne

Ne

DaViše

 
portafoni
Kod portafona, bilo da se radi o klasičnim analognim audio / video ili IP portafonima, vrlo važno je voditi računa o pripremnim radovima koji prethode samoj ugradnji. Važno je odabrati dobru poziciju kako bi sustav dulje trajao i bio što manje izložen kvarovima. Pozicija vanjske jedinice neka bude zaklonjena od utjecaja iz okoline koliko je god moguće. Kiša, snijeg i vjetar su najgora kombinacija koja može naštetiti vanjskoj jedinici te skratiti njezin vijek trajanja. Također nije dobra niti direktna izloženost suncu. UV zračenje zasigurno će učiniti da se izgled u vrlo kratkom periodu značajno naruši. Stoga je najbolje predvidjeti mjesto montaže negdje gdje će biti zaklonjena od takvih štetnih utjecaja. Kod pozicioniranja vanjske jedinice također treba voditi računa o visini montaže kako bi djeca i invalidne osobe lako mogle njome rukovati.