Usluge

ALARM CENTAR d.o.o.pruža usluge:

 •  - ugradnje alarmnih sustava s dojavom i uzbunjivanjem
 •  - ugradnje video nadzornih sustava s mogućnošću udaljenog nadzora putem interneta
 •  - ugradnje sustava za dojavu požara, poplave, plina…
 •  - ugradnje sustava za dojavu neželjenih stanja (bilo kakva stanja npr.preniske ili previsoke temperature, tlakova, nestanka struje i dr.)
 •  - ugradnju sustava za kontrolu i evidenciju ulazaka i izlazaka tzv.kontrolu prolaza
 •  - ugradnju sustava za upravljanje (kućna automatika, industrijska automatika i dr.)
 •  - 24h nadzor i intervencije zaštitarskih službi
 •  - 24h nadzor nad ispravnošću sustava
 •  - Održavanje i servisiranje sustava u garantnom i van garantnom roku
 •  - Projektiranje i izradu elaborata za sustave tehničke zaštite
 •  - Savjetovanje-konzalting o pitanjima sigurnosti

 

Svejedno radi li se o privatnim ili javnim objektima, poslovnim prostorima, halama, proizvodnim pogonima, veleposlanstvima itd. sve usluge izvodimo jednako kvalitetno i stručno uz pristupačne cijene i mogućnosti obročnog plaćanja.

Cijena radnog sata za usluge tehničke zaštite:

- 130,00kn za sve ostale poslove
- 150,00kn za montažu i spajanje perifernih uređaja kao što su: detektori, sirene i sl.
- 200,00kn za montažu i spajanje centralnih jedinica i uređaja za snimanje
- 250,00kn za programiranje sustava

Na navedene cijene obračunava se PDV 25%

             3 - 60 RATA                          2 - 60 RATA


Ugradnja alarmnog sustava
Ugradnja AC alarmnog sustava
Naše višegodišnje iskustvo i pedantnost instalatera, kao i njihova stručnost, garancija su ispravnoga rada i dugoga vijeka trajanja sustava koje Vam mi ugradimo.

Naime, vrlo bitno je ugradnju uređaja koji Vam trebaju pružati dugogodišnju sigurnost povjeriti stručnoj i licenciranoj osobi. Također nije svejedno koliko je instalater ustvari dobar majstor tj. je li uredan, pedantan, strpljiv, pažljiv u radu, sistematičan i sl.

Za ispravan rad i pravilno funkcioniranje sustava vrlo bitno je uredno i pedantno izvedeno spajanje žica. Centralna jedinica alarmnog sustava nakon spajanja mora izgledati uredno bez obzira nalazi li se u njoj tek par kablova ili čitav snop.

Ako majstor nije uredan i ako nakon njegovoga povezivanja žica imate dojam da je to sve zapetljano, kako mi volimo kazati kao da je ptica napravila gnijezdo, te da se na kraju niti sam instalater ne snalazi u tome što je napravio, kako ćete imati povjerenja da je to što treba štititi Vas i Vašu imovinu zaista pouzdano?!2Kao i kod mnogih drugih sustava i uređaja, kao i kod vašeg vozila, potrebno je također provoditi redovno održavanje i kod sustava tehničke zaštite.

Da bi vaš auto bio siguran i da se ne bi kvario, redovno posjećujete servisera koji tada promijeni ulje, pogleda kočnice i dr. Isto tako da bi vaš alarm ili video nadzor bio siguran, da se ne bi kvario, a naročito da ne zakaže u „ključnom trenutku“ potrebno je redovno održavanje.

Redovno održavanje provodi se prema pravilu struke najmanje jednom godišnje, a po potrebi te ovisno o sustavu moguće je i češće.3Osim što zakon obvezuje sve korisnike na izradu propisane dokumentacije, preporučujemo da se kao i prije izrade bilo kojeg drugog tehničkog sustava na objektu izradi kvalitetan projekt. Na taj se način profesionalnom i stručnom osoblju povjerava izrada procjene ugroženosti i sigurnosnog elaborata, te naravno projektne dokumentacije kojom se definira potreban oblik i stupanj tehničke zaštite na objektu. Tako možete biti sigurni da je za vaš objekt predviđen zaista potreban sustav zaštite i pripadajuća oprema kako vrstom tako i tipom i količinom.

Ako je riječ o glavnom projektu, uz projekt se izrađuje i službeni troškovnik na temelju kojeg možete tražiti unificirane ponude više različitih dobavljača i pritom biti sigurni da će vam svi ponuđači ponuditi istovjetnu opremu, bez variranja u klasi, količini i vrsti opreme. Tako osiguravate pravednu tržišnu utakmicu, a što je još važnije osiguravate sebe od mogućih neprofesionalnih poteza potencijalnih dobavljača.

Projektiranje sustava tehničke zaštite obuhvaća:

- izrada snimke postojećeg stanja, procjene ugroženosti i elaborata tehničke zaštite
- izrada glavnog projekta sustava zaštite
- izrada projekta izvedenog stanja sustava zaštite
- obuka korisnika
- tehnički preglediSlužba za nadzorU suradnji s pomno odabranim renomiranim tvrtkama koje se bave tjelesnom zaštitom i intervencijama te koje imaju za to posebno obučene i naoružane djelatnike, pružamo vam cjelovitu zaštitu vašega objekta svih 365 dana u godini puna 24 sata dnevno.

U slučaju alarma signal se prosljeđuje u CDS (centralni dojavni sustav) unutar tvrtke za nadzor te dežurni operater točno vidi s kojega objekta je došao signal dojave te u kojoj prostoriji štićenoga objekta je došlo do aktivacije alarma, o tome žurno obavještava dežurni interventni tim i šalje ga na lokaciju gdje se objekt nalazi.

Osim dojave o alarmu operater također dobiva sve eventualne kvarove i greške na sustavu što je vrlo korisno jer tada mi kao tvrtka koja je ugradila sustav i koja vodi brigu o njegovoj ispravnosti, izlazimo na intervenciju u najkraćem roku i otklanjamo kvar kako bi vaš sustav zaštite bio i dalje jednako učinkoviti.

Samo u svakome trenu ispravan sustav zaštite je onaj sustav koji vam pruža punu zaštitu!

Cijene usluga takvih intervencija i nadzora kreću se za manje stanove ili kuće od 120 do 300-tinjak kuna mjesečno ovisno o veličini i udaljenosti.